Vízi program

Hajóztál már márciusban a Tiszán? Érezted már, hogy milyen érzés lágyan ringani a hullámokon? Ha szeretnéd kipróbálni, milyen a szegedi vízicserkész-élet, akkor itt az idő, hiszen a 15. Árvízi Emléknapon vízi programokra is lehet jelentkezni! Szeretettel várunk mindenkit, akik szívesen hajóba szállnának és kipróbálnák magukat egy vízi vetélkedőn. A program részleteiről a regisztráció lezárultakor bővebb információval szolgálunk, annyit azonban elárulhatunk, hogy egy igazán egyedülálló élményben lesz része a vállalkozó kedvűeknek!

További  tudnivalók a programról:

  • Hat fős csapatok jelentkezhetnek. A regisztrációt csapatonként egy kapcsolattartó töltse ki!
  • A programot egy stabil, felborulni nem tudó motoros csónakkal bonyolítjuk le. Bár mindenki kap mentőmellényt, ami vízbe esés esetén fenntart a vízen, de a programon kizárólag úszni tudó cserkészek vehetnek részt!
  • Csak 14 éven felüli cserkészek jelentkezzenek a programra. 14 és 18 év közötti cserkészeknek szülői hozzájárulás szükséges (a csatolt dokumentumot kell kitöltve hozni a napra), 18 év felett mindenki saját felelősségre vehet részt a programon.
  • A program 1 órás elfoglaltságot jelent 11 és 15 óra között. Nem tudunk garantált időpontokat nyújtani, de a jelentkező csapatok egymás között megegyezhetnek, hogy ki mikor szeretne jönni.

A programváltozás jogát fenntartjuk! A program a Tisza magas vízállása vagy evezésre alkalmatlan időjárás (például viharos szél vagy intenzív csapadék) esetén elmarad.

Szülői nyilatkozat letöltése

A jelentkezés lezárult!