Bemutatkoznak a munkacsoportvezetők

Jankovszki Réka és Pap Zsuzsanna

A mi feladatunk mint főszervező, az, hogy megadjuk a keretet a munkacsoport vezetőknek a kibontakozásra. Igyekszünk nekik megadni a megfelelő alapot, hogy saját személyiségüket és kreativitásukat kibontakoztatva, együtt adjunk egy élményekkel teli napot, az Árvízi Emléknapot a szegedieknek és a cserkészeknek.

Szemerédi Levente és Zámbó Levente- pénzügy

A mi feladatunk, mint forrásteremtők, támogatók keresése, valamint a feléjük való elszámolás, ami nélkülözhetetlen az Árvízi Emléknap létrejöttéhez és sikeréhez. Mi keressük meg a szponzorokat. A célunk az, hogy minél több támogatást gyűjtsünk, ezzel minél több lehetőséget biztosítsunk az ÁEN-nek. Ha érdekel, hogy milyen király dolgokat értünk el, akkor gyere el!

Kovács Eszti és Fekete János- látványos tudomány

Mi azért vagyunk fontosak, mert az emberek nem nagyon csipázzák a tudományos dolgokat, mert nem tanítják az iskolában olyan izgalmasan. Ez az alkalom tökéletes arra, hogy más szemszögből megmutathassuk ezeket az érdekes, és egyáltalán nem megfoghatatlan kísérleteket és történéseket, amik nap mint nap körülvesznek bennünket. Reméljük ezzel fel tudjuk kelteni nézőink érdeklődését a természettudományok iránt.

Jagri Anna Laura- szolgáltatás

Az Árvizi Emléknap programfelelőse vagyok. Azért nagyon fontos a munkám, mert ha nincs program, nincs nap. Számomra fontos, hogy az ide látogatók, akár cserkészek, akár civilek a lehető legtöbb és legjobb programon vehessenek részt.

Kalocsai Vera és Kuthy Mesi- városi tömegjáték

A mi feladatunk az emléknap délutánján a közös tömegprogram szervezése és lebonyolítása. Itt mindenki próbára teheti majd ügyességét, gyorsaságát, kreativitását, valamint együtt játszhat és versenyezhet több száz cserkésztársával. Szeretnénk, hogy ez a program ne csak egy élvezetes játék legyen, hanem hatalmas közösségi élmény. Gyere te is, várunk!

Blazsev Zsófi- kommunikáció

A kommunikációs munkacsoport vezetője vagyok. Feladatomhoz hozzátartozik, hogy az ÁEN-ről minél többen tudomást szerezzenek, akár írásos formában, akár szóbeli interjúk által. Ha többet meg szeretnél tudni a programról, akkor kövesd nyomon a facebook-os oldalt , ahol izgalmas, friss és humoros posztokkal találkozhatsz! Találkozzunk az ÁEN-en!

 

Olajos Péter- tábortűz

Jöjjetek el a napra, mert a tábortűz a Dóm téren minden évben csak egyszer van ilyenkor.

Müller Miklós- építkezés

Az építményekért vagyok felelős: minél változatosabb és kreatívabb térformát szerkesszek, valamint a sátrak a lehető legmegbízhatóbb formában álljanak.

Lantos Viktória- kézműves

Idén én vezetem a kézműves munkacsoportot. Azért vagyok felelős, hogy minél jobb és érdekesebb feladatokkal, elkészítendő tárgyakkal töltsem meg a kézműves sátrakat. Ha szeretnél készíteni valami igazán szuper dolgot, akkor találkozunk az ÁEN-en!

Hegyesi Anna- városi játék

Én felelek a városi játékért. Igyekszem minél pörgősebbre és izgalmasabbra kitalálni és megszervezni ezt a programot. Neked ajánlom ezt a játékot ha jól tudsz tájékozódni(vagy ha mégis eltévedsz, nem esel pánikba),ha szeretsz sokat sétálni. Gyere bátran!

Hajagos Szilvia- szállás

Ha messzebbről érkeznétek az ÁEN-re és szeretnétek Szegeden maradni szombaton és/vagy pénteken éjszakára, akkor engem tudtok keresni ezzel kapcsolatban.

Szarvas Péter- teaház

Az én feladatom a teasátor megtöltése élettel. Várok minden tea-és zenekedvelőt!

Bauer Iván – honlap

Az Árvízi Emléknap honlapjának karbantartásával veszem ki a részem a munkából a hasznos információk könnyebb célba érése végett. A honlap szerkesztése közben törekszem az egyszerűségre úgy, hogy közben az arculattal kapcsolatos ötleteim is teret kapjanak. Ha bármi észrevételed van, bátran keress!

x