Bemutatkoznak a munkacsoportvezetők

1. Ki vagy, és hol cserkészkedsz?
2. Milyen poszton vagy most az ÁEN-ben? 
3. Mit csinálsz civilként?
4. Miért lesz jó az idei ÁEN?

Rita válaszai:

Bibok Rita vagyok, Szegeden, az 550. Márton Áron Csekészcsapatban cserkészkedem.

Én vagyok az idei ÁEN főszervezője(?), főkoordinátora, ami tetszik.

Civilként tanulok, környezetmérnök mesterszakon a Szegedi Tudományegyetemen, másodéves vagyok.

Az idei ÁEN azért lesz nagyon szuper, mert a legjobb emberek lesznek mind a szervezők, mind a segítők és mind a résztvevők

Sajti válasza:

Sajtos Máté vagyok, rovercserkész a makói 1509. Szt. László Cserkész Csapatban.

 Az idei ÁEN-en én teremtem elő az erőforrásokat és kezelem a pénzügyeket.

Jelenleg harmadéves hallgató vagyok az SZTE Mérnöki Kar gépészmérnök szakán, egyben duális hallgató a Linamar Hungary Zrt.-nél.

Az idei ÁEN-re sok újdonsággal és frissített programkínálattal készülünk minden korosztály számára. Megpróbálunk mindenből a legtöbbet kihozni, hiszen ez egy jubileumi emléknap lesz.

Zsófi válasza:

Blazsev Zsófia vagyok, a 871-es számú kiskunfélegyházi Szent Imre Cserkészcsapat tagja.

Az előző évhez hasonlóan idén is én felelek az Árvízi Emléknappal kapcsolatos mindenféle kommunikációért, kapcsolattartásért és a facebookos („vicces, motiváló”) posztokért

Civilben a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet-és Társadalomtudomány Karán, immáron másodéves magyar-történelem szakos tanárhallgatóként ügyeskedem.

Az idei ÁEN azért lesz fergetegesen szuper, mert sok-sok meglepetést tartogat a résztvevők számára – mégis találkozhat a hagyományok megtartása az újítás erejével. És persze azért is lesz király, mert részben napos, egyelőre a csapadék bármely formájától mentes napnak nézhetünk elébe.


Réka válasza:

Jankovszki Réka vagyok, a 871. számú Szent Imre cserkészcsapat őrsvezetője.

Az idei évben a programokért vagyok felelős. A szervezőcsapattal egy olyan ÁEN-t szeretnénk varázsolni, amely emlékezetes marad mindenki számára.

Földrajz-német tanárszakon tanulok Szegeden. Szeretek túrázni, zenélni, szülővárosom gitáros-dicsőítős csapatát fogom össze.

Az idei ÁEN sok új programot rejteget, és nem titkolt célja a testi megerősödés mellett a lelki feltöltődés is. Mivel az emléknap idén a 15. jubileumát fogja ünnepelni, ezért meglepetésprogramokkal is készülünk, amelyeket a résztvevők csak a helyszínen fognak megtudni.

Archi válasza:

Szarvas Péter, a győri 708-as számú Rómer Flóris cserkészcsapatban cserkészkedem, de mivel Szegeden tanulok így néha megfordulok az 550-es Márton Áron cserkészcsapat programjain is.

Az ÁEN-ben az idén a logisztikáért és építkezésért felelek

Civilként az SZTE Általános Orvostudományi karának másodéves hallgatója vagyok.

Az idei fő- és mellékszervezők szívvel-lélekkel dolgoznak azért, hogy a résztvevők számára minél élménydúsabb legyen az emléknap. A játék és szórakozás mellett lehetőség lesz a lelki töltekezésre is, illetve sok érdekes programban való részvételre!